Primeste articolele pe e-mail!

Ai fost abonat cu succes!
Te rugam sa incerci din nou mai tarziu!

Notificari legale

Protecția datelor dvs. personale

Noi luăm în serios confidențialitatea datelor dvs. personale și vrem să vă simțiți în siguranță atunci când vizitați site-ul nostru. Practicile noastre de confidențialitate sunt în conformitate cu Legea federală privind protecția datelor (BDSG) și Legea Telemedia (TMG). Dacă aveți întrebări sau nelămuriri privitoare la confidențialitate, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj pe adresa de e-mail office@ardld.ro


Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

Cookie-uri sunt utilizate pentru a facilita navigarea. Acestea expiră atunci când sesiunea s-a încheiat și nu include date personale, adică conținutul cookie-ului nu este evaluat de utilizator. În general, colectăm numai date anonime, cum ar fi site-ul web de pe care ne vizitați, furnizorul dvs. de servicii de internet și paginile pe care le-ați vizitat.

Informații cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, de exemplu, le puteți oferi ARDLD doar utilizând formularul de contact. Dacă ne trimiteți un e-mail, putem, de exemplu, să folosim aceste date pentru a vă răspunde. Practic, toate informațiile personale de pe site-ul ARDLD sunt la libera dvs alegere.


Despre transmiterea datelor către ARDLD.

ARDLD oferă toate facilitățile de comunicare pe Internet. Pentru comunicare vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. Dacă e-mailuri dvs conține atașamente, ARDLD nu poate sprijini toate formatele și aplicațiile de fișiere populare din punct de vedere comercial. În unele cazuri, este posibil ca e-mailul să nu poată fi procesat. Menționăm că în comunicațiile electronice nu pot fi excluse, în timpul transmisiei, vizionări sau denaturări neautorizate.


Drepturi de autor

Textele, imaginile și graficele de pe site-ul ARDLD sunt protejate de dreptul de autor. ARDLD permite transferul/folosirea materialelor aflate în baza de date, respective secțiunea – Biblioteca online. Achiziționarea și utilizarea de texte, imagini și grafice pentru alte scopuri necesită aprobarea scrisă a ARDLD. Vă rugăm să ne contactați prin intermediul formularului nostru de contact. Dacă conținutul permis a fost stocat, reprodus sau distribuit, trebuie să se facă referire la drepturile de autor ale ARDLD.

ARDLD furnizează toate informațiile și elementele site-ului în conformitate cu cele mai bune informatii și pornind de la cele mai concrete convingeri. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru actualitatea, exactitatea și caracterul complet al informațiilor furnizate.

De asemenea, nu există nicio răspundere a ARDLD pentru eventualele daune cauzate de virușii de calculator la preluarea sau descărcarea datelor de pe acest site web.


Referințe la site-uri terțe

Ca parte a serviciului nostru oferim link-uri către alt furnizor de conținut Internet. ARDLD nu are nicio influență asupra conținutului acestor site-uri web; responsabil pentru conținutul este numai proprietarul. În ciuda verificării conținutului conform legii respective, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru conținutul acestor link-uri.


Politica de confidențialitate pentru utilizarea plugin-urilor

Pe site-ul nostru, plugin-urile sunt integrate din sau în rețelele sociale. Plugin-urile folosite pot fi identificate prin respectivele logo-uri (Facebook, Google+, Twitter, Youtube, etc.). Când interacționați cu plugin-urile, browserul dvs. stabilește o conexiune directă cu serverele rețelelor sociale. Rețelele sociale vor obține informațiile pe care le-ați vizitat site-ul nostru, împreună cu adresa dvs. IP.

Dacă sunteți conectat (ă) la rețelele sociale, rețelele pot atribui vizita respectivului cont de utilizator. Deoarece acest transfer are loc într-un mod direct, nu avem cunoștințe despre datele transmise. Pentru informații cu privire la scopul și domeniul colectării datelor de către rețelele sociale, prelucrarea ulterioară și utilizarea datelor de către rețelele sociale, precum și opțiunile privind drepturile și setările pentru protejarea confidențialității, consultați politicile de confidențialitate ale fiecărei rețele sociale.


Valabilitatea termenilor de utilizare

Declinarea de responsabilitate și termenii de utilizare trebuie considerați ca făcând parte din site-ul ARDLD. Dacă secțiunile sau termenii individuali ai acestei declarații nu sunt legali, nu mai corespund sau nu corespund în totalitate părților rămase din document, aceștia rămân neschimbați în conținutul și validitatea lor.

Folosirea datelor de contact publicate în baza obligației imprimaților de către terți pentru transmiterea materialelor publicitare și informațiilor nesolicitate este exclusă în mod expres. Asociația Română pentru Dezvoltare Locală Durabilă își rezervă în mod expres acțiunea în justiție în cazul informațiilor publicitare nesolicitate, cum ar fi e-mailurile spam.