Primeste articolele pe e-mail!

Ai fost abonat cu succes!
Te rugam sa incerci din nou mai tarziu!

proiecte

SĂNĂTATE ȘI EDUCAȚIE PRIN SPORT

Implementarea unor programe educaționale pentru toate categoriile de vârstă, în vederea conștientizării importanței sportului ca parte integrantă a procesului de dezvoltare personală durabilă.

Citeste mai mult
ROMÂNIA SUSTENABILĂ

Construcția și operarea unui  mecanism de analiză a strategiilor de dezvoltare durabilă de la nivel local (județe, municipii, orașe, comune) și de monitorizare a implementării obiectivelor asumate prin aceste strategii pecum și a unei platforme de promovare a inițiativelor, acțiunilor și bunelor practici de dezvoltare durabilă din domeniile economic, social și mediu.

Citeste mai mult
INVEST IN LOCAL OPPORTUNITIES

Elaborarea profilelor investiţionale ale localităţilor din Romania şi promovarea – în acord cu datele reale – a oportunităților de investiții și afaceri de la nivelul acestor localități la nivel intern și internațional.

Citeste mai mult
OBIECTIVE GLOBALE, ACȚIUNE LOCALĂ

Campanie de informare și conștientizare la nivel local a obiectivelor globale de dezvoltare durabilă.

Citeste mai mult
LIDERI PENTRU UN VIITOR SUSTENABIL

Este un program destinat tinerilor elevi cu calități de lider în vederea asigurării întregului complex de factori determinanți pentru dezvoltarea personală și orientarea profesională a acestora.

Citeste mai mult
DIALOG INTERCULTURAL

Este o platformă deschisă dialogului intercultural, interetnic şi interconfesional .

Citeste mai mult
DEZVOLTARE DURABILĂ PRIN MANAGEMENT INSTITUȚIONAL EFICIENT

Un proiect prin intermediul căruia un grup de colaboratori ai ARDLD, alcătuit din experţi în management public, învăţământ, finanţe, contabilitate, achiziţii publice, drept, investiţii, formare profesională furnizează servicii de consultanţă , asistență si training pentru manageri din administrația publica locala .

Citeste mai mult
REVISTA ROMÂNĂ DE INFRASTRUCTURĂ

Revista Română de Infrastructură este un for dedicat celor care își doresc o informare corectă și coerentă, precum și tuturor celor care participă direct sau indirect la activitățile complexe din domeniul infrastructurii.

Citeste mai mult
GREEN PROCUREMENT. INVESTIȚII DURABILE PRIN ACHIZIȚII PUBLICE SUSTENABILE

Implicarea în acțiuni concrete de lobby pentru implementarea unor criterii de eligibilitate bazate pe sustenabilitate în achizițiile publice din România.

Citeste mai mult
ARHITECTURA SUSTENABILĂ

Un proiect menit să genereze agregarea tuturor resurselor informaționale din domeniu și să asigure vizibilitate specialiștilor, furnizorilor de soluții și tuturor celor implicați. Platforma un forum de dezbatere și un spațiu dedicat prezentării exemplelor de bună practică din domeniu, dar și a lucrărilor științifice relevante.

Citeste mai mult
DE GUSTIBUS. MOȘTENIREA TRADIȚIEI ȘI EDUCAȚIA GUSTULUI

Este o platformă de prezentare și promovare a tradiților gastronomice românești, parte integrantă a culturii române.

Citeste mai mult
BIOENCICLOPEDIA

Este o bază de date care cuprinde o listă cu producătorii/comercianții certificați de produse ecologice, precum și  reglementări legislative actualizate din domeniu.

Citeste mai mult