Primeste articolele pe e-mail!

Ai fost abonat cu succes!
Te rugam sa incerci din nou mai tarziu!

proiecte

ROMÂNIA SUSTENABILĂ

Construcția și operarea unui  mecanism de analiză a strategiilor de dezvoltare durabilă de la nivel local (județe, municipii, orașe, comune) și de monitorizare a implementării obiectivelor asumate prin aceste strategii pecum și a unei platforme de promovare a inițiativelor, acțiunilor și bunelor practici de dezvoltare durabilă din domeniile economic, social și mediu.

Citeste mai mult
INVEST IN LOCAL OPPORTUNITIES

Elaborarea profilelor investiţionale ale localităţilor din Romania şi promovarea – în acord cu datele reale – a oportunităților de investiții și afaceri de la nivelul acestor localități la nivel intern și internațional.

Citeste mai mult
OBIECTIVE GLOBALE, ACȚIUNE LOCALĂ

Începând cu anul 2015, un grup de lideri din toate părțile lumii a căzut de acord în legătură cu 17 obiective care să ducă la o lume mai bună până în 2030.

Citeste mai mult
EDUCAȚIE SUSTENABILĂ

Educația sustenabilă este procesul de găsire a unor soluții pe termen lung, prin intermediul educației, pentru problemele legate de cele trei domenii fundamentale ale sustenabilității: social, mediu și economic.

Citeste mai mult
ARHITECTURA SUSTENABILĂ

Un proiect menit să genereze agregarea tuturor resurselor informaționale din domeniu și să asigure vizibilitate specialiștilor, furnizorilor de soluții și tuturor celor implicați. Platforma un forum de dezbatere și un spațiu dedicat prezentării exemplelor de bună practică din domeniu, dar și a lucrărilor științifice relevante.

Citeste mai mult
DIALOG INTERCULTURAL

Este o platformă deschisă dialogului intercultural, interetnic şi interconfesional.

Citeste mai mult