Primeste articolele pe e-mail!

Ai fost abonat cu succes!
Te rugam sa incerci din nou mai tarziu!

CERS

Centrul European de Resurse pentru Sustenabilitate fondat de ARDLD în parteneriat cu SDK SOLUTIONS și EUROCONEX, este un proiect dedicat activităților legate de sustenabilitate.

Centrul European de Resurse pentru Sustenabilitate este situat într-o clădire istorică din centrul Bucurestiului restaurată complet, și pune la dispoziția partenerilor și a celor interesați o bibliotecă de resurse științifice, juridice și educaționale pentru sustenabilitate, o sală de conferințe cu o capacitate de 30 de persoane și diverse alte spații optimizate pentru desfășurarea de activități culturale și educaționale.

Activitățile organizate de centru includ conferințe, dezbateri publice, și prezentări pe teme legate de sustenabilitate.

Centrul derulează programe de cercetare, având și rolul de hub de consultanță în domeniul sustenabilității pentru companii, ONG-uri, administrație publică și instituții de cultură.

CERS are și rolul de centru educațional privind zona de sustenabilitate, prin desfășurarea de evenimente de training, coaching și dezvoltare profesională.

Clădirea CERS/Intrare/Sala de conferințe