Primeste articolele pe e-mail!

Ai fost abonat cu succes!
Te rugam sa incerci din nou mai tarziu!

PRO-NG

PRO-NG este un proiect ARDLD axat pe creșterea capacității instituționale a ONG-urilor românești, oferind suport, consultanță și acțiuni de optimizare și eficientizare pentru activitățile desfășurate de ONG-uri.

Prin intermediul proiectului, două asociații au beneficiat de susținerea ARDLD încă din faza de început, ajungând în momentul de față într-o etapă de autonomie completă:

ASOCIAȚIA HUNEDORENI PENTRU HUNEDOARA

Scopul asociației este de a deveni un catalizator pentru dezvoltarea locală a Județului Hunedoara, prin sprijinirea nemijlocită a activităților și a programelor care pot contribui la procesul de dezvoltare durabilă.

Obiectivul principal al asociației este de a proteja , dezvolta și promova patrimoniul natural, istoric, cultural, economic si științific al Județului Hunedoara, de a conserva tradițiile si obiceiurile locale precum si de a potența, consolida și promova valorile hunedorene . De asemenea, Asociația își propune ca obiectiv inițierea unor acțiuni susținute pe lângă autorități și instituții centrale ale statului, precum și pe lângă instituții și organizații internaționale, în scopul sprijinirii preocupării pentru dezvoltarea locală durabilă în Județul Hunedoara.

                                                                                                                                                                                                                         

FUNDAȚIA ȚINUTUL PĂDURENILOR

Fundația Ținutul Pădurenilor are ca scop revitalizarea, dezvoltarea și promovarea zonei situată în Județul Hunedoara cunoscută sub numele de Ținutul Pădurenilor. De asemenea, Fundația urmărește păstrarea identității istorice și culturale a Ținutului Pădurenilor și dezvoltarea durabilă a acestuia bazată pe valorificarea resurselor proprii și a particularităților istorice, geografice și culturale a Ținutului Pădurenilor.